088 - 11 80 595
Select Page

IK STA
ALTIJD VOOR
U KLAAR

de
EXPERT

In het expertisecentrum wordt u van begin tot einde begeleid door een bewegingsdeskundige die volledig gespecialiseerd is op het gebied van enkel en hiel. Hij of zij doet er alles aan om u zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen. Van onderzoek, diagnostiek en behandeling naar evaluatie. U blijft te allen tijde een vast persoon zien.

MANON
BERENDS

MANON BERENDS is een gedreven enthousiaste, nieuwsgierige zorgprofessional met een brede interesse in complexe voetproblematiek. Na enkele jaren als podotherapeut werkzaam te zijn heeft zij zich verder gespecialiseerd op het gebied van hiel en enkel klachten en maakt daarbij gebruik van opgedane kennis en kunde vanuit de opleiding echografie bij voet en enkel klachten. Door haar gedreven en nieuwsgierige houding is zij altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing, zowel in haar eigen vakgebied als daarbuiten, om iemand weer zo goed mogelijk te laten functioneren.

SPECIALISATIES

  • Opleiding voor ‘Advanced practitioner MSU voet en enkel’

PUBLICATIES

  • Binnenkort meer

CONGRESSEN

  • Hielpijncongres, 24 januari 2018 te Utrecht
  • Sporters op de voet gevolgd, 13 oktober te Ede

In ontwikkeling

BRAM
VAN WAES

Expert in de
achillespees

Bram is de allesweter over de achillespees en heeft zich jaren verdiept in wetenschappelijk onderzoek naar achillespeesklachten. Lees meer …

In ontwikkeling

ROEL
IJPELAAR

Expert in de
voorvoet & teen

Roel is gespecialiseerd in voorvoet & teen klachten. Lees meer over klachten in de voorvoet of teen.

Het enkel & hiel expertisecentrum is onderdeel van Het Expertisecentrum. Ieder expertisecentrum heeft zijn eigen specialisten en expert die zich volledig hebben verdiept in het betreffende expertiseveld. Zo hebben wij ook een voorvoet & teen expertisecentrum en een achillespees expertisecentrum.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM DAN CONTACT OP